Dr. Thomas Levy despre vitamina c liposomala

Dr. Thomas Levy, un medic si cercetator in efectele benefice ale vitaminei c , ce folosea curent cure de vitamina c admnistrata intravenos relateaza ca a luat 5-6 grame de vitamina c liposomala dupa ce atinsese limita diareei luand vitamina c oral si a invins o raceala grea, disparundui simptomele cunoscute febra, durere de cap, durere musculara, curgerea nasului etc in 45-60 de minute de la administrare.
El sustine ca efectele au fost mai rapide chiar si decat administrare de cantitati mari de vitamina c intravenos.

Studiul moleculelor liposomale a inceput sa ia amploare pe la mijlocul anilor 60. Sa studiat cum pot fi folosite si modificate moleculele liposomale si folosite ca mediu de transport selectiv al chemoterapiei, astfel incat acestea sa omoare numai celule canceroase fara a afecta si restul corpului.
Desi s-au efectuat studii timp de 40 de ani in acest scop, in prezent acesta tehnologie este foarte putin folosita.
In schimb ce a devenit disponibil este folosirea moleculelor liposomale simlple, nemodificate, pentru administrarea nutrientilor incapsulati liposomal ca vitamina c, vitamina d, gluthathione si alte suplimente si nutrienti comuni.

Administrate oral aceste suplimente incapsulate liposomal au o eficacitate mult superioara datorita biodisponibilitati acestora fata de corp.
Din pacate inca foarte multa lume nu beneficiaza de aceste avansuri tehnologice din lipsa de informare si intelegere.

Vitamina C liposomala facuta acasa ?

Exista pe internet retete despre cum poti prepara acasa vitamina c liposomala folosind pudra de acid ascorbic si lecitina amestecate intr-un aparat cu ultrasunete.
Resultatul este o emulsie care este absorbita mai bine decat acidul ascorbic simplu dar nu este acelasi lucru cu vitamina c liposomala intrucat nu exista liposomi in acea emulsie, si nu este folosita de celule cu aceasi eficienta.

Preparatele liposomale nu se pot pune in capsule, doar in solutii uleioase lichide.
Avantajul liposomilor este o disponobilitatea la nivel intracelulor al vitaminei c.

Liposomii sunt absorbite prin sistemul limfatic al stomacului si sunt apoi absorbite de celulele sistemului imunitar atingand niveluri intracelulare ridicate de vitamina c.
Cantitatea care ajunge direct in sange fiind astfel mai mica, deoare o mare parte a fost deja absorbita in systemul limfatic. Cantitatea care circula liber comparativ cu alte metode de admistrare este mult mai mica, deoarece liposomii sunt absorbti la nivel celular. [1]


Pana acum se considera ca administrarea intravenoasa direct in sange era cea mai buna metoda de a intraduce cat mai eficient nutrienti sau vitamine in corp.

Odata cu inventia liposomilor aceasta a devenit depasita de liposomi atata timp cat acestia sunt suficienti de mici cat sa poata trece usor in celule, si sunt realizati din phospholipids de calitate fata de doar lecitina.
De asemenea discomfortul gastric intalnit la administrarea de cantitati mari de vitamina c nu mai este prezent.
Incapsularea suplimentilor in liposomi nu numai ca le mareste biodisponobilitatea dar le mentine si calitatea intacta mai mult timp in solutii licihde, conform unui studiu realizat in martie 2017. [2]

Resurse :

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/27375360 [1]
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/28154868 [2]
https://liposomalvitamin-c.com/dr-thomas-levy-liposomal-vitamin-c/

 

Click aici pentru a cumpara

 

Ce spun clientii care au folosit-o :

Buna pentru răcelile de iarnă :
Aceasta este prima mea utilizare a unui produs lipozomal de vitamina C. Ea a tratat efectiv simptomele reci și gripei în timpul iernii.

Încercata și e adevărat :
Am folosit-o de-a lungul anilor când trebuie să îmi intaresc imunitatea sau sunt deja bolnav.Storc pachetul intr-un de apa rece. Aș dori să o iau în fiecare zi, dar ma limitez din cauza bugetului.

Formă superioară de vitamină c
Mă simt mai bine pentru a lua acest produs. Eu iau 4 zilnic, așa cum mi-a recomandat naturopatul meu.

Mai eficace decât tableta Vitamina C :
In afara de gust care necesita putin timp de acomodare, puterea sa poate fi simțită cu siguranță. Obișnuiam să iau comprimate de Vitamina C când simteam că imunitatea mea se slabeste (cand incepeam sa stranut), până când am trecut la vitamina C liposomală (stranutul va dispare mai repede). Când picioarele tatălui meu aveau pete negre de la răni închise, care nu se vindecau înapoi la culoarea pielii, i-am dat câteva dintre acestea pentru a ajuta vindecarea pielii. Au trecut 2 saptamani si vedem cateva din petele de piele intunecata (unde erau ranile) care incep sa se lumineze. Categoric un produs grozav.

Daca ai folosit-o si te-a ajutat, lasa si tu un comentariu si ajuta alte persoane care au aceasi problema.

 Click aici pentru detalii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.