Cancerul nu este o boala

Cancerul nu este o boala, ci o incercare de vindecare – apare in cazul unui surplus de toxine – cauzele pot fi de obicei alimentare, dar pot fi si psihice, daca corpul sta mult timp intr-o stare de stres, sistemele de vindecare si detoxifiere nu functioneaza, sau chiar paraziti care consuma nutrientii si elimina toxine.

Genele sufera mutatii doar cand aceasta mutatie le permite sa supravietuiasca unui mediu ostil si toxic, care a fost creat de alti factori externi, care este slab oxigenat si foarte acid.
Singura functie a genelor este de a reproduce celulele. Toate genele din corpul dumneavoastra sunt controlate de mediul in care traiesc celulele.
Solutia nu este ingieneria genetica ci modificarea mediului extern al celulelor – altfel ele vor continua sa se muteze – si vei devenii dependent de modificari genetice.

Pentru un mediu intern favorabil celulelor, este nevoie de soare, somn si – fructe si legume – acestea favorizeaza un mediu alcalin si ofera si antioxidantii si vitaminele si mineralele necesare.

Tumorile sunt un mod de a izola toxine care sunt in cantitatea prea mare si pe care corpul nu are resursele sa le proceseze. Punctiile pot duce la spargerea, „bulei” in care erau izolate si imprastierea acestora, si o reactie violenta a corpului in incercarea de a le izola peste tot prin corp.

Exista si solutia chirugicala in care se elimina, „pachetul” unde sunt concentrate toxinele, desi exista riscul sa fie sectionat si sa se raspandesca, dar aceasta nu elimina cauza si daca nu are loc o schimbare de alimentatie / obiceiuri toxice, toxinele se vor acumula in alt loc, in scurt timp.

Tratamente alternative care au dat rezultate: megadoze de vitamina c intravenoasa de cateva ori pe saptamana, oxigenerea sangelui sau camere hiperbare de oxigenare, cure cu sucuri din legume puternic bogate in minerale si vitamine

Clorofila este capabilă să se lege de toxine și să le împiedice să fie absorbite în altă parte a corpului. Deoarece ajută la creșterea oxigenului în organism, clorofila promovează un flux sanguin sănătos și ajută sistemul limfatic să elimine toxinele dăunătoare, purificând astfel sângele.

Atentie – din cauza degradarii calitatii solului din eliminarea materiei organice si inlocuirea din comoditate si motive financiare cu ingrasaminte chimice – fructele si legumele din ziua de azi contin de 10-30 ori cantitati mai mici de vitamine si minerale comparativ cu aceleasi de acum 10 ani.
Alimentele bio – nu sunt neaparat mai nutritive – doar nu produc probleme suplimentare din cauza pesticidelor/otravurilor folosite, conteaza continutul organic din sol – daca sunt cultivate intr-un sol sarac organic si plin de nitriti de la ingrasaminte – rezultatul va fi tot un fruct/leguma cu putini nutrienti dar si contaminata cu alte substante.

Corpul se vindeca singur atata timp cat are materialele necesare. Acestea sunt numite nutrienti esentiali: minerale, vitamine, acizi grasi, aminoacizi.
amino acizii in general nu sunt o problema sunt obtinuti din proteine, iar in plante au un raport ideal.
acizii grasi – pot fi o problema din cauza excesului de omega 6 (uleiuri vegetale) care duc la deficit de omega 3.
Mineralele si vitaminele – prezinta cea mai mare problema din cauza deteriorarii calitatii solului. Aici va trebuie sa fie folosite suplimente alimentare – pastura (polen fermentat), unele ape minerale, unele alimente care sunt bogate in vitamine si minerale gen: alge – spirulina.

Oxigenarea – Exercitii fizice

Un mediu acid apare din consumul de medicamente chimice, antibiotice, medicamente cu steroizi, adiviti alimentari, indulcitori artificiali gen aspartamul, MSG.
Al 2-lea factor este lipsa de oxigen, care provine pe langa poluare din stres. Hormoni stresului impiedica functionarea normala a celulelor, care intra in mod de supravietuire si isi inceteaza functionarea normala. Resentimente, furie si teama, traversarea unei autostrazi aglomerate; teama de a se confrunta cu un sot furios sau o figura de autoritate; sau un sentiment profund de nesiguranta.
Stresul intens dar momentan, este util in supravietuire si corpul il poate gestiona. Problema este stresul pe termen lung.

Atunci cand suntem stresati se modifica respiratia. Respiram mult mai superficial si astfel scade oxigenerarea celulara. Exercitiile de respiratie profunda si exercitii fizice ajuta la oxigenare.

Sistemul medical – nu este de vina – natura umana

Inlaturarea simptomelor de fapt suprima incercarea organismului (si a mintii) de a face fata adevaratei
probleme. Industria medicala trateaza simptomele ca pe boli, dar suprimarea lor nu elimina cauza – si anume toxitatea celulara.

Sistemul medical ofera ceea ce oamenii cer si anume le trateze simptomele, usurandule suferinta, dar efectele secundare ale medicamentelor doar se aduga cauzei initiale nerezolvate.

Acest lucru nu inseamna ca aceasta tendinta este in intregime din vina sistemului medical.
Atata timp cat oamenii nu isi asuma responsabilitatea pentru ei insisi, pentru sanatatea lor fizica si emotionala si pentru obiceiurile lor alimentare si stilul de viata, vom avea un astfel de sistem periculos in vigoare. Acesta este doar un raspuns, o oferta la cerere.
Un sistem medical gratuit este un lucru care accelereaza autodistrugerea societatii, oamenii devin dependenti de ameliorarea rapida a simptomelor, dar care nu rezolva problemele ci doar le inrautatesc.

Postul – sau mancatul intermitent

Germenii sunt creati in interiorul celulelor ca raspuns la prezenta de deseuri toxice pe care organismul nu este capabil sa le elimine. Acestia pot de asemenea, sa se ataseze de alte tesuturi celulare slabe si subnutrite (in special celulele care sufera de o oxigenare deficitara). Scopul lor este de a descompune aceste celule deteriorate si slabe. Aceasta activitate microbiana este cunoscuta in mod obisnuit sub numele de „infectie”. La fel ca si in cazul cancerului, insa, o infectia nu este o boala. Mai degraba, este o reactie sofisticata, combinata a organismului si a microbilor pentru a evita sufocarea si otravirea cauzata de deseurile toxice acumulate in tesuturile sale, sistemul limfatic sau in sange.
Postul este curativ in sensul ca in timpul postului, sunt consumate in primul rand celulele slabe si subnutrite, exact cele atacate de germeni si virusi, lucru care elimina hrana germenilor si virusilor si disparitia lor din organism.

Atunci cand mananci mai rar – asa cum au mancat natural oamenii dea lungul istoriei, cand nu aveau la dispozitie depozite pline de mancare – celulele care prezinta o disfunctie – care este cauzata in primul rand de toxine, accidente etc – sunt consumate.
Celulele canceroase apar in mod normal in corp dar sunt consumate.
Daca mananci 3 mese pe zi si intre mese, acest mecanism natural nu mai functioneaza.

Glucidele rafinate – mananca alimente intregi cu fibre

Glucoza (zahar) si glutamina (aminoacid) – sunt folosite in metabolismul de fermentatie fara oxigen.
Ivermectina – este o firma ce produce un medicament veterinar in care substanta activa este Fenbendazol – acesta blocheaza metabolismul glutaminei, iar atunci cand nu mai mananci zahar – elimini sursele.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.