Vaccinuri

Doua doze de vaccin MMR (MMR = measles, mumps, and rubella – Vaccinul protejeaza impotriva a trei boli: rujeola, oreion si rubeola) au o eficacitate de aproximativ 97% in prevenirea rujeolei; o doza are o eficacitate de aproximativ 93%. (Sursa: Vaccinare | CDC –
https://www.cdc.gov/measles/vaccination.html )

Multi oameni isi imagineaza ca au o protectie ridicata de 93% impotriva rujeolei dupa prima doza de vaccin, iar aceasta eficacitate creste cu 4% dupa a doua doza.
Gresit. Nu exista o protectie de 93% impotriva rujeolei: Fie vaccinul previne o infectie, fie nu.

Iata ce inseamna de fapt afirmatia de mai sus:

Daca 100 de persoane primesc o doza de vaccin MMR, 93 sunt protejate impotriva rujeolei.
Daca aceleasi 100 de persoane primesc o a doua doza, numarul celor protejati creste la 97.
Majoritatea oamenilor (93 din 100) nu ar avea nevoie de o a doua doza pentru a fi protejati, dar prima doza nu a avut niciun fel de efect in cazul celorlalti 7.
A doua injectie nu ofera o mica crestere a eficacitatii pentru toata lumea. Ea asigura de fapt ca mai mult de jumatate (4 din 7) dintre persoanele fara protectie dupa o doza sunt acum imunizate impotriva rujeolei.
Este pur si simplu mai ieftin si mai usor sa se administreze doua doze tuturor in loc sa se faca un screening (analize anticorpi) pentru toti cei 100 de persoane, pentru ai descoperii pe cei 7 cu protectie insuficienta.

Acesta este, de asemenea, motivul pentru care se poate lua in continuare rujeola in ciuda faptului ca cineva este vaccinat de 2 ori: 3 din 100 de persoane nu au dezvoltat imunitate, chiar si dupa ce au primit cele doua doze complete.

Procentele sunt adesea estimari ale proportiilor populatiei. Nu aplicati cifrele la persoane in mod neglijent!
Daca doriti sa stiti daca un vaccin a fost eficient va trebuie sa va testati pentru anticorpi periodic, in special inainte de a va expune la elementul patogen pentru care v-ati vaccinat, gen excursii in zone infectate etc.

Multe vaccinuri contin substante toxice gen mercur etc. cu diverse roluri de inhibitor, convervant etc. In functie de nivelul de toxitate existent deja in corp aceastea pot creste nivelul peste limitele pe care corpul le poate gestiona si crea efecte negative vizibile sau daca nu aveti deloc toxicitate existenta si nici alte deficiente poate fi eliminat fara efecte secundare.

Doctorul Nemechek sustine vaccinarea copiilor, exceptie in cazurile in care, au deja un dezechilibru al florei intestinale si un grad ridicat de inflamatie in corp, in care efectul inflamator – de dorit in cazul vaccinurilor fiind felul in care corpul devine imun – ar putea inrautatii starea deja proasta si mai mult, si ajunge la o inflamatie ce duce la simptome de autism. Dar in cazul imbolnavirii rezultatul ar fi probabil identic, poate chiar fatal.
In aceste cazuri recomanda ca timp de cateva luni sa se urmeze protocolul lui, de prebiotic inulina si ulei de peste omega 3, ulei de masline extra virgin de masline omega 9 si evitarea uleiurilor vegetale omega 6 (floarea soarelui, rapita etc), apoi odata ce flora intestinala sa echilibrat si nivelul de inflatie din corp a scazut pot face vaccinurile.
Rujeolă, oreion, rubeolă sau poliomielită – sunt boli ce pot fi evitate prin vaccinare, dar care odata luate pot fi letate, neexistand antibiotice sau tratamente pentru ele.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.